Algemene Informatie

 Openingstijden 2020 (onder voorbehoud) Vrijdag 26 juni 18.00 – 23.00 uur Zaterdag 27 juni 16.00 – 23.00 uur Zondag 28 juni 15.00 – ...

Evenement

Proef Noordwijk 2020 heet u welkom !!

Culinair Noordwijk presenteert zich drie dagen lang in Noordwijk-Binnen.  U bent van harte welkom in de overdekte “markthal” op het Verkadeplein naast de R.K. Sint-Jeroenskerk aan de Van Limburg Stirumstraat. En laat u verrassen door veel moois dat Noordwijk heeft te bieden op het gebied van eten en drinken. 

In de markthal en op het plein treft  u diverse restaurants en food retailers aan uit Noordwijk. Ga hiervoor naar de pagina met deelnemers. Met elkaar hebben zij een zeer afwisselend aanbod samengesteld. Drie dagen lang  kunt u hier met familie en vrienden doorbrengen. Om de zomer gezellig met elkaar af te beginnen…  Of om elkaar zomaar te ontmoeten onder het genot van hapje en een drankje.  Er is voor elk wat wils….  voor jong en ouder.       

Elke deelnemer heeft voor Proef Noordwijk een bijzonder menu samengesteld. De toegang is voor iedereen vrij. U kunt de gerechten en de dranken verkrijgen met munten,  die u bij de entrée van het terrein kunt kopen (€ 1,50 per munt).


Entertainment

Proef Noordwijk wordt tijdens het gehele evenement omlijst door sfeervolle muziek.